YES! we gaan canyonnen

-

We organiseren de meest unieke canyoningvakantie in Italië, in jaren!

De grenzen zijn open, de Italiaanse gastheren en -vrouwen willen ons dolgraag welkom heten en de bergen roepen. Om dat te vieren organiseren we een exclusieve canyoningreis. Ervaar het ultieme vrijheidsgevoel bij het springen van watervallen. Laat je mond open vallen bij het zicht op het fantastische spektakel van rots en water. Voel de druppels op je gezicht. Ga mee naar de Italiaanse Alpen. Bekijk hier het programma en schrijf je snel in.

Zeven dagen in de alpen, waarvan minimaal vier dagen canyoning in de mooiste canyons van de streek. Een dag met een pittige via ferrata met fantastische uitzichten, en een dag heerlijk lummelen in de felgroene alpenweides van de Val di Mello vallei, of (als we er toch zijn) een rondje rotsklimmen om jezelf nog eens extra uit te dagen.

reserveer nu je plek voor deze unieke reis!

Na een grensverleggend dagprogramma, bereiden we gezamenlijk een heerlijke Italiaanse maaltijd in ons kamp. Kaasje, wijntje, lange avond; Maar ook goed slapen voor de uitdagingen van de volgende dag. Op andere dagen besluiten we spontaan tussendoor uit eten te gaan; pizza, pasta, voor ieder wat wils, ook voor de ijsliefhebbers, uiteraard.