Voorwaarden en privacyAlgemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Outdoor Experience zijn van toepassing op alle onze reizen en activiteiten. Download ze hier (pdf)

Reisgarantie

Informatie over reisgarantie vindt je op deze pagina.

Privacy

Je wil wellicht weten wat er met je gegevens gebeurt die je deelt met Outdoor Experience.

Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, bewaren we je e-mail in een aparte nieuwsbrieflijst. Je kunt je zelf uitschrijven als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen via de link in de nieuwsbrief zelf.

Om mee te doen met de activiteiten of reizen van Outdoor Experience vragen we om persoonlijke informatie die we nodig hebben om onze tochten voor te bereiden. Daarmee bedoelen we informatie over maten voor canyonpakken en informatie over je lichamelijke gezondheid. Die informatie delen we alleen met onze gidsen en dus verder met niemand anders. We bewaren de gegevens veilig en zorgvuldig. Dat doen we zeven jaar omdat dit moet voor onze aansprakelijkheidsverzekering.

Als je een pakketreis of onderkomen boekt bij ons, geven we jouw naam, adresgegens en geboortedatum door aan de accommodatie-aanbieder. Deze zal in sommige gevallen verplicht zijn deze gegevens weer aan de lokale autoriteiten door te geven, volgens lokale toeristenwetgeving. We geven in geen geval informatie van jou door aan andere partijen, tenzij jij daar expliciet toestemming voor hebt gegeven.

We helpen je graag als je bijvoorbeeld een reservering wil voor een restaurant. Dan geven we natuurlijk ook je naam door.

Als je mailt met vragen om informatie bewaren we meestal je mailtje en ons antwoord.

Je kan met ons appen of ons bereiken via social media. Deze berichten verwijderen we af en toe, maar hebben daar geen vaste frequentie voor.