VAKANTIE GARANTIE

-

We balen natuurlijk een beetje. Want in ons geliefde Lombardije in Italië heeft het Corona-virus stevig toegeslagen. Hoewel er in het gebied waar wij in de zomer veel komen geen nieuwe gevallen zijn geconstateerd hebben onze vrienden die er wonen natuurlijk wel last van de noodzakelijke maatregelen die er getroffen worden. We kunnen ons goed voorstellen dat jij, voor je bij Outdoor Experience een vakantie boekt, wil weten waar je aan toe bent. Op dit moment wordt het namelijk afgeraden om naar Lombardije te reizen. In deze blog leggen we je uit hoe ons reisgarantiebeleid is.

In de eerste plaats is het belangrijk dat we deze zomer alleen tochten in Italië doen als het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken weer positief is. Als je bij ons een vakantie boekt doe je altijd een aanbetaling. Maar als ten tijde van jouw geplande reis het reisadvies voor Lombardije nog steeds negatief is, storten we je geld terug. Zonder discussie of gedoe

In de tweede plaats is het goed om te weten dat je bij alle boekingen van Outdoor Experience via STO Garant kan betalen. Dit is onze reisgarantieregeling. STO Garant werkt via een derdengeldregeling. Die keren jouw betaalde bedrag pas uit aan ons, nadat we de reis hebben uitgevoerd.

In de derde plaats bieden deze nare omstandigheden ook kansen: We hebben ons aanbod in Zwitserland uitgebreid. In Ticino vind je fantastische canyons en is het risico dat je een Corona-virus tegen het lijf loopt een stuk kleiner op dit moment. Kijk hier voor ons aanbod in Zwitserland.

Wil je meer weten over de reisgarantie, kijk dan op deze pagina of op de website van STO Garant.