OvernachtenGoed sporten, goed eten en goed slapen. Maak je vakantie compleet met de overnachting die bij je past. Uiteraard kun je zelf je overnachting regelen maar ook wij kunnen het voor je organiseren. Wel zo gemakkelijk. We bieden de volgende mogelijkheden:

kerktoren met grasveld waterval en berg op achtergrond

Camping

In Italië adviseren we camping Acquafraggia. Deze ligt niet ver van het stadje Chiavenna, naast een gigantische waterval. Het is een kleine rustige camping, vooral in trek bij natuurliefhebbers die komen wandelen, klimmen of canyoning tussen de machtige bergen van Bergell. De camping af. Wij kunnen je in contact brengen met de campingeigenaar om te reserveren voor jouw gewenste periode.

Prijsvoorbeeld Outdoor Vakantie Italië:
Outdoor vakantie: 3 dagen canyoning €290,- . Campingkosten 7 nachten p.p €98,- (bij minimaal 2 personen)

Totaal €388,-

strakke witte tafel gedekt voor ontbijt met witte vaas met groen rozen

Bed & Breakfast

Outdoor Experience heeft goede contacten met een aantal uitstekende b&b’s in de omgeving van Chiavenna. Ze bieden comfortabele kamers en een overheerlijk ontbijt. De ligging is niet ver van de restaurants en van het centrum van Chiavenna, waar je tot ’s avonds laat op het terras kunt zitten of een ijsje haalt. We brengen je graag in contact met de B&B.

De prijzen van deze B&B’s liggen tussen de

Prijs voorbeeld, 3-daagse canyoning special:
Canyoning Special 3 dagen: €290,- pp
Kosten B&B 1 kamer, 3 personen, 3 nachten maal €120,- is €360,-

Totaal: €410,- per persoon

bergut met vlag en bergen op de achtergrond

Berghut bij arrangementen op maat

Voor arrangementen op maat maken we dikwijls gebruik van prachtig gelegen rifugio’s. Deze (berg)hutten zijn eenvoudige maar heel erg sfeervolle locaties. Het eten is er uitstekend en de gastvrijheid klassiek Italiaans.