Geld terug garantie bij annulering door corona

-

Lees hier over hoe wij omgaan met de reisgarantie en coronmaatregelen.

Een experience bij ons is bedoeld als uitdaging èn ontspanning. We snappen dat je met je geld en tijd zorgvuldig omgaat. Daarom maken we het je makkelijk om je reis of activiteit kosteloos te annuleren als corona het ingewikkeld of onmogelijk maakt om op vakantie te gaan. Je kan dus veilig je reis of activiteit bij Outdoor Experience boeken.

Als je moet annuleren vanwege corona doen wij niet moeilijk en krijg je gewoon je geld terug. Bekijk hieronder de voorwaarden.

Je kan kostenloos annuleren indien:
  • er een quarantaineplicht in Nederland van toepassing is, voor mensen die verblijven in het land waar de door jouw geboekte reis of activiteit plaats vindt. Dat geldt voor de periode van je geboekte reis of activiteit plus twee dagen twee dagen ervoor en erna. Ook als dit van toepassing is voor als je in Nederland in quarantaine zou moeten van de overheid omdat je door Duitsland bent gereisd
  • de overheid van het land waar de geboekte activiteit of de reis plaats vindt, besluit dat je ten tijde van de geboekte activiteiten, eerst in quarantaine moeten gaan voordat je je in dat land vrij mag bewegen.
  • de Duitse of Zwitserse overheid je alleen toelaten als je gevaccineerd bent en je dat niet bent. 
  • er voor het land waar de geboekte activiteit of de reis plaats vindt, een oranje of rood reisadvies geldt van het Nederlands ministerie van Buitenlandse Zaken.
  • de toegang tot het land waar de geboekte activiteit of de reis plaats vindt met de auto niet mogelijk is, vanwege maatregelen van de landen waar je normaalgesproken met de auto doorheen zou reizen.
  • één van jullie zelf met het corona-virus besmet is. Je moet dit dan aantonen.
  • één van jullie volgens de Nederlandse, Duitse, Zwitserse of Italiaanse richtlijnen thuis moet blijven i.v.m. een corona-verdenking of corona-besmetting van een huisgenoot. Je moet dit aantonen.
  • toeristische overnachtingen niet (meer) worden toegestaan door de overheid van het land waar de geboekte activiteit plaats vindt en dat de aanbieder van het onderkomen op basis daarvan de overnachting annuleert. 
  • Als één van de bovenstaande omstandigheden onverhoopt van toepassing wordt op de gids(en) van Outdoor Experience, zullen wij de activiteit moeten annuleren. Je krijgt ook dan direct het gehele bedrag dat je betaald hebt voor deze activiteit terug. Outdoor Experience vergoedt geen onkosten, als om (één van) deze redenen geannuleerd wordt. 

In al deze gevallen krijg je direct na annulering je geld weer terug. 

Deze voorwaarden zijn een aanvulling op de algemene voorwaarden.

Vind je extra zekerheid belangrijk? Je kan altijd bij Outdoor Experience boeken met STO Reisgarantie.

Zo, en nu weer terug naar het uitkiezen van jouw fantastische experience!