Avontuurlijke Coachingsreis

Deze reis is uniek. Want deze reis gaat over jou. Over jouw groei, als mens, als partner of als professional.  Tijdens deze reis geniet je van een weergaloze omgeving van watervallen en rotspartijen. In de wilde canyons van de Italiaanse alpen kom je voor interessante fysieke en mentale uitdagingen. De natuur heeft het hier voor het zeggen. En ze geeft jou de gelegenheid om te leren. De bijzondere ervaringen van de canyoningtochten en klimtochten zetten we in voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat doen we tijdens coachingsgesprekken en persoonlijke opdrachten. Daardoor ga jij naar huis met krachtige inzichten, frisse inspiratie en nieuwe energie.

Jouw sprong in het diepe…

Je bent toe aan een volgende stap in je carrière , of in je privéleven. Iedere keer als je op het punt staat jezelf af te zetten, lijkt het alsof je door een rubberband wordt teruggetrokken. Herkenbaar voor je? Wij zien dit (bijna dagelijks) tijdens ons werk in Nederland. We zien het ook letterlijk, tijdens onze canyoningtochten in de bergen. Stel je voor: Je staat bovenaan een waterval (7 meter hoog). Je weet dat het water diep genoeg is om in te landen. Je weet dat de rots in combinatie met de speciale canyoningschoenen voldoende grip biedt om goed op af te kunnen zetten. Je weet zelfs dat je alle technieken beheerst om de sprong te kunnen maken. Maar toch twijfel je …

Wat maakt nu dat je toch twijfelt? Wat bepaalt op dat moment jouw onzichtbare rubberband?

Wij bieden jou uitdagende situaties en individuele coachingsgesprekken om inzicht te krijgen waar deze onzichtbare rubberband vandaan komt. Met dit inzicht, ga je aan de slag om meer grip te krijgen op jouw persoonlijke gedragspatroon en dus op jouw onzichtbare rubberband. Tijdens rustige momenten kun je je ervaringen delen met je reisgenoten, om zo ook van elkaar te kunnen leren.

We doen dit in de inspirerende omgeving van de Italiaanse Alpen, We gaan samen aan de slag met jouw veerkracht en zelfvertrouwen. Jouw persoonlijke vraag staat centraal tijdens deze coachingsreis.

 

Herken je je in één van de onderstaande voorbeelden?

Dan heeft deze coachingsreis je zeker wat te bieden!

• Je bent een manager met ambitieuze ideeën voor jouw afdeling, maar je twijfelt of je ze moet uitvoeren.

• Overweeg je zelfstandig ondernemer te worden of twijfelt je juist of je moet ingaan op een mooi aanbod voor loondienst.

• Je voelt je bekwaam in en comfortabel met het werk wat je doet, maar het voelt ook een beetje saai.

• Er spookt al heel lang een wild idee door je hoofd, waar je tot op heden geen gevolg aan hebt gegeven.

• Je vindt het moeilijk om voor grote te groepen spreken of te presenteren.

• Op je werk gaat het niet lekker, maar je vindt het lastig om de problemen te bespreken met je manager.

• Bij het maken van keuzes, houdt je zo veel rekening met het belang van anderen, dat het ten koste gaat van jezelf.

• Je zoekt een reis waarin actie en reflectie op je eigen functioneren gecombineerd wordt in een prachtige omgeving.

 

Kortom, deze reis gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling. In de fantastische omgeving van het Italiaanse merengebied maken we uitdagende canyoningtochten en een mooie bergtocht met klettersteig. De gids neemt je mee naar plekken waar je zonder begeleiding en speciale uitrusting nooit zou komen. Je geniet van mentale en fysieke uitdagingen op jouw niveau.

Je gaat canyonnen, hiken, klettersteigen en genieten van heerlijk Italiaans eten. Daarbij ervaar je aan den lijve hoe je vooruitgang boekt met jouw coachsvraag. Het belooft een inspirerende reis te worden. Een reis voor jou om nooit te vergeten.

.

Begeleiding

De organisatie en begeleiding van deze reis is in handen van Pieter Blonk en Matthijs Al.

Pieter is mental coach bij XPACT training & coaching. Hij is een enthousiaste, doortastende en toegankelijke coach, met een no-nonsense aanpak. Hij weet je een spiegel voor te houden en daarmee de juiste snaar te raken. Hij is recht door zee en vertelt je wat hij hoort en ziet. Dit kan confronterend zijn, maar helpt jou juist om  jouw patroon te doorbreken en vooruit te kijken. Lees hier meer over Pieter.

Matthijs Al is een professionele canyongids en outdoor coach. Voor zijn werk voor Outdoor Experience is hij een groot deel van het jaar in de Italiaanse Alpen te vinden. Daarnaast werkt hij als gezinstherapeut in Nederland. Matthijs is een enthousiaste en vastberaden gids. In de tijd buiten de canyon zet hij zijn andere pet op. Dan vind je in hem een geduldige en aandachtige gesprekpartner.

 

Locatie en verblijf

Deze reis gaat naar Val Chiavenna, het Italiaanse dal dat zich uitstrekt van het Comomeer tot aan de grens van Zwitserland met zijn hoge bergen. Hier verblijven we in een prachtige villa met zwembad. Vanuit de villa heb je uitzicht op het meer van Mezzola, een rustig natuurgebied net ten noorden van het meer van Como. Het charmante stadje Chiavenna ligt op ongeveer vijftien minuten autorijden. De canyons liggen op een steenworp afstand.

 

Reisoverzicht

Na inschrijving: We plannen een intakegesprek om je coachvraag te bespreken.

Vrijdag: Je vliegt op vanuit Amsterdam naar Milaan, waar je wordt opgehaald met een minibus. Na een korte inleiding maken we een eerste canyontocht. Aansluitend genieten we van een diner in een berghut. Hierna rijden naar onze prachtig gelegen villa. In de avond gaan we dieper in op je coachvraag.

Zaterdag: We starten met een goede cappuccino en een intensieve coachingssessie. Na de lunch is het tijd voor spectaculaire canyoningtocht.

Zondag: Vandaag maken we een bergtocht via een via ferrata; een klimroute waarbij je jezelf beveiligd aan staalkabels. De middag biedt tijd voor reflectie en een persoonlijke opdracht. Je maakt een plan om je inzichten in het dagelijks leven toe te passen

Maandag: Vandaag gaan de canyoningpakken weer aan en maken we een uitdagende tocht met mogelijkheden om je grenzen behoorlijk te verleggen. In de avond wisselen we ervaringen uit.

Dinsdag: Na een vroeg ontbijt neem je afscheid van de prachtige omgeving van het Comomeer. Wij verzorgen je vervoer naar de luchthaven van Milaan, vanwaar je vlucht naar Nederland vertrekt.

Binnen twee weken na terugkomst: In een online coachingsgesprek bespreken we de implementatie van de inzichten en ervaringen die je hebt opgedaan.

(Het programma kan in detail afwijken)

 

Betaling

Na inschrijving doe je een aanbetaling van 50% van de reissom. Hiermee reserveer je jouw plek definitief. Twee maanden voor de reisdatum betaal je de tweede 50%. De betaling verloopt via een derdengeldrekening, waarmee we jou reisgarantie geven.

 

Wat je zelf nog moet regelen

We hebben een programma waarbij we bijna alles al voor je geregeld hebben. Daardoor kan jij zo veel mogelijk uit je tijd in de Italiaanse Alpen halen. De reis is op basis van halfpension. Maar vaak kunnen we eten vanuit ons verblijf meenemen voor de lunch. Soms zullen we hiervoor een restaurantje opzoeken. Dan zullen die kosten voor je eigen rekening zijn. Dit geldt ook voor andere consumpties of aankopen.

Het is belangrijk dat je zorgt dat je een goede reisverzekering hebt die canyoning, klimmen en klettersteigen denkt. Controleer dit goed. We adviseren je ook een annuleringsverzekering af te sluiten.

Reisdatum

Binnenkort publiceren we de definitieve data voor deze unieke coachingsreis. We organiseren een reis in juli en een reis in september 2022.

 

 

Reisgarantie

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

 

 

Recensies

" Onvergetelijke ervaring
Ik kan niet anders dan positief terugkijken op deze prachtige reis. Ik, die met zoveel nieuwe inzichten thuis ben gekomen. "

- Wendy, coachingsreis 2021  
" Alles wat ik ervan verwacht had en meer
Deze reis was alles wat ik ervan verwacht had, en meer! Dankzij de open sfeer onder de deelnemers en de passievolle en deskundige begeleiding van zowel coach als gids heb ik mooie stappen kunnen maken in mijn persoonlijke ontwikkeling. Voeg daarbij de absoluut indrukwekkende omgeving, het aangename verblijf en als bonus het voortreffelijk authentieke Italiaanse eten, en je hebt het inderdaad over een unieke ervaring. "

- Wouter, coachingsreis 2021  
" Het is hier heel veilig
Video recensie "

- Patricia, Coachingsreis 2022  
" Ik voelde me trots op alles wat ik heb gedaan en heb geleerd
Video recensie "

- Corina, Coachingsreis 2022  

Specificaties

Prijs:
 • €2290,-  (waarvan BTW €120)
Inclusief:
 • Reis (vlucht en transfer)
 • Vijf dagen waarvan vier dagen activiteiten
 • Drie canyonintochten, inclusief coachingsmomenten
 • Verblijf in luxe villa
 • Halfpension op basis van twee-persoonskamer
 • Individuele coachingsgesprekken
 • Persoonlijk intakegesprek
 • Opvolgingsgesprek na de reis
 • Specialistisch canyoningmateriaal
 • Begeleiding door professionele coach en gids
 • Reisgarantie door STO Garant

 

Exclusief:
 • Reis- en annuleringsverzekering (met bergsportdekking)
 • Gepaste kleding (wandelschoenen, regenjas etc.)
 • Lunch

 

Extra opties:
 • Verlengd individueel coachingstraject, naar aanleiding van deze coachingsreis
Groepsgrootte:
 • Minimaal 4 en maximaal 6 coachees met 2 coaches

Niveau

 • Voor beginners en terughoudende avonturiers
 • Voor sportieve beginners en voor herhalers
 • Voor canyoneers met meer ervaring en voor experts
 • Voor hen die het zelf willen leren

Data

 • Week 24 wo. 12 jun t/m zo. 16 jun Beschikbaar
Contact Boek nu

Jouw sprong in het diepe…

Je bent toe aan een volgende stap in je carrière , of in je privéleven. Iedere keer als je op het punt staat jezelf af te zetten, lijkt het alsof je door een rubberband wordt teruggetrokken. Herkenbaar voor je? Wij zien dit (bijna dagelijks) tijdens ons werk in Nederland. We zien het ook letterlijk, tijdens onze canyoningtochten in de bergen. Stel je voor: Je staat bovenaan een waterval (7 meter hoog). Je weet dat het water diep genoeg is om in te landen. Je weet dat de rots in combinatie met de speciale canyoningschoenen voldoende grip biedt om goed op af te kunnen zetten. Je weet zelfs dat je alle technieken beheerst om de sprong te kunnen maken. Maar toch twijfel je …

Wat maakt nu dat je toch twijfelt? Wat bepaalt op dat moment jouw onzichtbare rubberband?

Wij bieden jou uitdagende situaties en individuele coachingsgesprekken om inzicht te krijgen waar deze onzichtbare rubberband vandaan komt. Met dit inzicht, ga je aan de slag om meer grip te krijgen op jouw persoonlijke gedragspatroon en dus op jouw onzichtbare rubberband. Tijdens rustige momenten kun je je ervaringen delen met je reisgenoten, om zo ook van elkaar te kunnen leren.

We doen dit in de inspirerende omgeving van de Italiaanse Alpen, We gaan samen aan de slag met jouw veerkracht en zelfvertrouwen. Jouw persoonlijke vraag staat centraal tijdens deze coachingsreis.

 

Herken je je in één van de onderstaande voorbeelden?

Dan heeft deze coachingsreis je zeker wat te bieden!

• Je bent een manager met ambitieuze ideeën voor jouw afdeling, maar je twijfelt of je ze moet uitvoeren.

• Overweeg je zelfstandig ondernemer te worden of twijfelt je juist of je moet ingaan op een mooi aanbod voor loondienst.

• Je voelt je bekwaam in en comfortabel met het werk wat je doet, maar het voelt ook een beetje saai.

• Er spookt al heel lang een wild idee door je hoofd, waar je tot op heden geen gevolg aan hebt gegeven.

• Je vindt het moeilijk om voor grote te groepen spreken of te presenteren.

• Op je werk gaat het niet lekker, maar je vindt het lastig om de problemen te bespreken met je manager.

• Bij het maken van keuzes, houdt je zo veel rekening met het belang van anderen, dat het ten koste gaat van jezelf.

• Je zoekt een reis waarin actie en reflectie op je eigen functioneren gecombineerd wordt in een prachtige omgeving.

 

Kortom, deze reis gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling. In de fantastische omgeving van het Italiaanse merengebied maken we uitdagende canyoningtochten en een mooie bergtocht met klettersteig. De gids neemt je mee naar plekken waar je zonder begeleiding en speciale uitrusting nooit zou komen. Je geniet van mentale en fysieke uitdagingen op jouw niveau.

Je gaat canyonnen, hiken, klettersteigen en genieten van heerlijk Italiaans eten. Daarbij ervaar je aan den lijve hoe je vooruitgang boekt met jouw coachsvraag. Het belooft een inspirerende reis te worden. Een reis voor jou om nooit te vergeten.

.

Begeleiding

De organisatie en begeleiding van deze reis is in handen van Pieter Blonk en Matthijs Al.

Pieter is mental coach bij XPACT training & coaching. Hij is een enthousiaste, doortastende en toegankelijke coach, met een no-nonsense aanpak. Hij weet je een spiegel voor te houden en daarmee de juiste snaar te raken. Hij is recht door zee en vertelt je wat hij hoort en ziet. Dit kan confronterend zijn, maar helpt jou juist om  jouw patroon te doorbreken en vooruit te kijken. Lees hier meer over Pieter.

Matthijs Al is een professionele canyongids en outdoor coach. Voor zijn werk voor Outdoor Experience is hij een groot deel van het jaar in de Italiaanse Alpen te vinden. Daarnaast werkt hij als gezinstherapeut in Nederland. Matthijs is een enthousiaste en vastberaden gids. In de tijd buiten de canyon zet hij zijn andere pet op. Dan vind je in hem een geduldige en aandachtige gesprekpartner.

 

Locatie en verblijf

Deze reis gaat naar Val Chiavenna, het Italiaanse dal dat zich uitstrekt van het Comomeer tot aan de grens van Zwitserland met zijn hoge bergen. Hier verblijven we in een prachtige villa met zwembad. Vanuit de villa heb je uitzicht op het meer van Mezzola, een rustig natuurgebied net ten noorden van het meer van Como. Het charmante stadje Chiavenna ligt op ongeveer vijftien minuten autorijden. De canyons liggen op een steenworp afstand.

 

Reisoverzicht

Na inschrijving: We plannen een intakegesprek om je coachvraag te bespreken.

Vrijdag: Je vliegt op vanuit Amsterdam naar Milaan, waar je wordt opgehaald met een minibus. Na een korte inleiding maken we een eerste canyontocht. Aansluitend genieten we van een diner in een berghut. Hierna rijden naar onze prachtig gelegen villa. In de avond gaan we dieper in op je coachvraag.

Zaterdag: We starten met een goede cappuccino en een intensieve coachingssessie. Na de lunch is het tijd voor spectaculaire canyoningtocht.

Zondag: Vandaag maken we een bergtocht via een via ferrata; een klimroute waarbij je jezelf beveiligd aan staalkabels. De middag biedt tijd voor reflectie en een persoonlijke opdracht. Je maakt een plan om je inzichten in het dagelijks leven toe te passen

Maandag: Vandaag gaan de canyoningpakken weer aan en maken we een uitdagende tocht met mogelijkheden om je grenzen behoorlijk te verleggen. In de avond wisselen we ervaringen uit.

Dinsdag: Na een vroeg ontbijt neem je afscheid van de prachtige omgeving van het Comomeer. Wij verzorgen je vervoer naar de luchthaven van Milaan, vanwaar je vlucht naar Nederland vertrekt.

Binnen twee weken na terugkomst: In een online coachingsgesprek bespreken we de implementatie van de inzichten en ervaringen die je hebt opgedaan.

(Het programma kan in detail afwijken)

 

Betaling

Na inschrijving doe je een aanbetaling van 50% van de reissom. Hiermee reserveer je jouw plek definitief. Twee maanden voor de reisdatum betaal je de tweede 50%. De betaling verloopt via een derdengeldrekening, waarmee we jou reisgarantie geven.

 

Wat je zelf nog moet regelen

We hebben een programma waarbij we bijna alles al voor je geregeld hebben. Daardoor kan jij zo veel mogelijk uit je tijd in de Italiaanse Alpen halen. De reis is op basis van halfpension. Maar vaak kunnen we eten vanuit ons verblijf meenemen voor de lunch. Soms zullen we hiervoor een restaurantje opzoeken. Dan zullen die kosten voor je eigen rekening zijn. Dit geldt ook voor andere consumpties of aankopen.

Het is belangrijk dat je zorgt dat je een goede reisverzekering hebt die canyoning, klimmen en klettersteigen denkt. Controleer dit goed. We adviseren je ook een annuleringsverzekering af te sluiten.

Reisdatum

Binnenkort publiceren we de definitieve data voor deze unieke coachingsreis. We organiseren een reis in juli en een reis in september 2022.

 

 

Reisgarantie

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

 

 

Recensies

" Onvergetelijke ervaring
Ik kan niet anders dan positief terugkijken op deze prachtige reis. Ik, die met zoveel nieuwe inzichten thuis ben gekomen. "

- Wendy, coachingsreis 2021  
" Alles wat ik ervan verwacht had en meer
Deze reis was alles wat ik ervan verwacht had, en meer! Dankzij de open sfeer onder de deelnemers en de passievolle en deskundige begeleiding van zowel coach als gids heb ik mooie stappen kunnen maken in mijn persoonlijke ontwikkeling. Voeg daarbij de absoluut indrukwekkende omgeving, het aangename verblijf en als bonus het voortreffelijk authentieke Italiaanse eten, en je hebt het inderdaad over een unieke ervaring. "

- Wouter, coachingsreis 2021  
" Het is hier heel veilig
Video recensie "

- Patricia, Coachingsreis 2022  
" Ik voelde me trots op alles wat ik heb gedaan en heb geleerd
Video recensie "

- Corina, Coachingsreis 2022