Corona consequenties

-

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons programma voor juli en augustus 2020 te annuleren. De actuele ontwikkelingen in de landen waar wij onze canyontochten organiseren zijn onvoorspelbaar.

Hoewel overheden aansturen op het opvoeren van bedrijvigheid, zijn er nog veel beperkingen. Één daarvan is de beperking in de infrastructuur van de landen waar wij te gast zijn. Verschillende canyons zullen (met inachtneming van strenge voorschriften) toegankelijk zijn. Maar we willen ook kunnen kiezen; alternatieve tochten kunnen doen als de omstandigheden daarom vragen. Bovendien is de toegang tot restaurants en bars en overnachtingsplekken beperkt. Canyoning betekend voor ons genieten van de vrijheid. We wachten liever nog een beetje totdat we weer in vrijheid van watervallen af kunnen springen met zo min mogelijk beperkingen.

Mocht je bij ons geboekt hebben, dan nemen we contact met je op (of hebben we dat al gedaan) om te bespreken wat voor jou een goed alternatief of oplossing zou zijn. We hebben, als optie een aantal opties voor het najaar in de kalender bijgeschreven. We gaan dan met een klein groepje liefhebbers, even ons hart ophalen. Maar alleen als het echt kan. Misschien ben jij er wel bij. Heb je interesse, laat het even weten in een persoonlijk bericht aan ons.

We hopen je in de herfst of volgende jaar mee te kunnen nemen, in alle vrijheid in gezondheid. In de tussentijd stellen we ons gerust met de gedachte dat de bergen nergens heen gaan en de canyons niet weg lopen en oefenen wij in geduldig zijn. Daarbij helpen af en toe genieten van wat mooie canyoningfoto’s en filmpjes misschien een beetje. Volg ons daarvoor op facebook en instagram.

We spreken elkaar hopelijk snel weer.

Groeten, namens het team van Outdoor Experience,

Matthijs