[./index.html]
[./company.html]
[./foto_outdoor_samenwerken_.html]
[./products.html]
[./solutions.html]
[./contact.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
.NL
Wist u dat u door fysieke inspanning dingen sneller opneemt? Beweging is gezond voor lichaam en geest en versnelt mentale veranderingen. Een boot verandert immers ook makkelijker van richting met wind in de zeilen. Psychische ervaringen deelt u sneller met anderen als u met hen een fysieke inspanning deelt. Wij creëren passende events in binnen- en buitenlucht om het reisgezelschap als hecht team te laten functioneren. Hierbij kunt u denken aan activiteiten in de open lucht, maar ook aan uitdagende spelsimulaties en spannende games in een inspirerende omgeving binnenshuis. De reisgenoten worden uitgedaagd om elkaar in informele, actieve (en soms onder extreme) omstandigheden (blindelings) te vertrouwen. Zo zijn er teams die samen een berg in Oostenrijk beklimmen. Andere groepen kiezen voor een kayakwedstrijd of voor strandzeilen. Uiteraard wordt de inspanning beloond met een goede maaltijd om na te praten over wat jullie hebben beleefd en de vertaling te maken naar de dagelijkse praktijk.
  
Voorbeelden van activiteiten
Actieve excursies: beweging en vertrouwen
  
Inspirerende excursies: Boodschap
  
Onze outdoor-activiteiten en events gaan niet alleen over fun en plezier maken. Zij hebben een boodschap, zo organiseren wij ook evenementen voor de kick-off van een nieuw traject of mijlpaal en bijeenkomsten voor grote groepen. Onze events passen bij het reisgezelschap en zijn beslist bijzonder van aard.
  
Wat maakt avontuur en activiteiten in de natuur zo waardevol? De natuur hebben we letterlijk nodig om ons te voeden want het verschaft ons voedsel, water, lucht en warmte. Daarbij voedt het onze geest. We gaan ‘even uitwaaien’ of ‘een frisse neus halen’. Wij zien een natuurlijke omgeving als perfecte plaats voor trainingen en belevingen. U leert er ontzettend veel over balans, schoonheid, samenwerking, (overlevings- )strategieën, verbondenheid, samenhang en duurzaamheid. U kunt er ook goed aan zelfreflectie doen en zich terugtrekken uit het dagelijkse leven.
Natuurexcursies: Natuur
  
outdoor-experience
Download hier uw informatie:         Algemene informatie


         Outdoor


         Opleiden


         Onderzoek en Advies


         Interim